Automatische" Pasta Machine 15/18kg/h | MPS18/1-230/1 | Alfa Horeca Equipment
Alfa Horeca Equipment maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.
-25%
Sale

Automatische" Pasta Machine 15/18kg/h

Je bespaart 2.743,25 (-25%)

€8.229,75

€10.973,00

Incl. BTW: €9.958,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

 
 
  • iDeal
  • Paypal
  • Master Card
Merk: Diamond
Artikelnummer: MPS18/1-230/1
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

Inhoud (M³): 0.55
Gewicht (kg): 95
Breedte (mm): 400
Diepte (mm): 580
Hoogte (mm): 1120
Elektrisch vermogen (kW): 1.2
Spanning (volt): 230/1N 50HZ

  • Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.
  • Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg
meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (8/10 kg/u).
  • Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
  • Uitrusting voor de regeling van de snelheid
  • Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor taglioni
n°28 (6 mm) voor tagliatel
n°89 (10 mm) voor macaroni
spoglia 2x85 mm pasta bladen,
  • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
  • Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
  • Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met
grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een
toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of
tomatenpuree voor rode pasta.
- Enkele praktische raadgevingen:
* Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70 % tarwe type 00
30 % harde korrel
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle:
70 % tarwe type 00,
30 % harde korrel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % harde tarwe korrel,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

* Bereiding van griesmeel:
type: rigatoni, fusili, conchiglie, spaghetti,enz...
voor deze soort pasta gebruiken we uitsluitend harde tarwekorrels
en 30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel worden
gebruikt, moet de bereiding goed gemengd zijn voor het toevoegen
van water.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk zout bij
te voegen (+/- 2 gr per kg meel) opgelost in water om klonten
te vermijden.
N.B.
Andere matrijzen in optie.

  • Gratis verzending vanaf €500,- anders €19.99
  • Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen
  • Zakelijk en particulier
  • Snelle levering
  • Ruim 15 jaar ervaring

GRATIS VERZENDING

NL & BE vanaf 500,-

DE LAAGSTE PRIJS

Gegarandeerd

1 JAAR GARANTIE

Op alle producten

SNELLE LEVERING

Binnen 1 tot 3 werkdagen