Diamond Inductie Kookplaat | 220v - 2.5 kW | 280 x 360 x 105 mm | IND-25/DH | Alfa Horeca Equipment
Alfa Horeca Equipment maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.
-25%
Sale

Diamond Inductie Kookplaat | 220v - 2.5 kW | 280 x 360 x 105 mm

Je bespaart 221,25 (-25%)

€663,75

€885,00

Incl. BTW: €803,14

Beschikbaarheid: Op voorraad

 
 
  • iDeal
  • Paypal
  • Master Card
Merk: Diamond
Artikelnummer: IND-25/DH
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

  • Inhoud (M³): 0.03
  • Gewicht (kg): 4
  • Breedte (mm): 280
  • Diepte (mm): 360
  • Hoogte (mm): 105
  • Elektrisch vermogen (kW): 2.5
  • Spanning (volt): 230/1N 50-60Hz
     
  • 4 mm plaat, bruikbaar oppervlak 280x280 mm.
  • 180 mm inductor
  • Regeling op 34 posities van 50W - 2500W (bij 50W tussen 50W en 900W en bij 100W tussen 1000W en 2500W), 0-99 minuten timer.
  • Instelbare temperatuur van 30°C tot 250°C (5°C).
  • Zwarte glaskeramische plaat, hoge temperatuur, 100% waterdicht.
  • Roestvrij stalen frame.
  • Bedieningselementen via aanraakgevoelige toetsen, met digitaal display, samengesteld uit: Aan/uit-schakelaar, stroom- of temperatuurselector, timer, "MAX"-functie
  • Uitgerust met een koelventilator.
  • Wasbaar filter, standaard meegeleverd.
  • Belangrijk: Deze apparaten zijn geschikt voor de meeste recipiënten van geëmailleerd plaatstaal, gietijzer of roestvrij staal, evenals voor potten met het indicatie "inductie".
  • Apparaten gebouwd in overeenstemming met de huidige normen (CE).
 
  • Robuustere uitvoering,
  • Installatie van een nieuwe 5000h inductie generator,
  • Toetsenbord met touch-sensitive toetsen,
  • Verhoging van de producthoogte.
 
 
ADVANTAGE:
Een beetje techniek!
De warmte wordt geproduceerd door een magnetisch veld direct in het recipiënt, dit veld wordt elektronisch gecreëerd, er is geen verwarmingselement, wat het een grote veiligheid geeft. Koken gebeurt bijna zonder warmteverlies; het is de meest economische technologie, het verwijderen van het recipiënt is voldoende om te stoppen met koken.
Er worden dus achtereenvolgens drie natuurkundige fenomenen in het spel gebracht:

  • De overdracht van energie van de inductor naar het recipiënt via elektromagnetische middelen.
  • De omzetting van elektrische energie in warmte in het recipiënt door het Joule-effect.
  • De overdracht van warmte van de container naar het voedsel door warmtegeleiding.

  • Gratis verzending vanaf €500,- anders €19.99
  • Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen
  • Zakelijk en particulier
  • Snelle levering
  • Ruim 15 jaar ervaring

GRATIS VERZENDING

NL & BE vanaf 500,-

DE LAAGSTE PRIJS

Gegarandeerd

1 JAAR GARANTIE

Op alle producten

SNELLE LEVERING

Binnen 1 tot 3 werkdagen